O nama

Višegodišnju kvalitetu naše gastronomske ponude potvrdili su naši stalni gosti, turisti koji se uvijek ponovno vraćaju (sami ili putem turističkih agencija) mnoge obitelji koje ovdje organiziraju obiteljske ručkove i druge svečanosti, poduzeća čiji djelatnici vrlo rado marendaju s nama i društva prijatelja koja s nama ostaju do kasno u noć uz svirku vikendima.

Ukoliko želite doživljaj naše gastronomske ponude na nekom drugom mjestu, vrlo rado ćemo vam ponuditi naše usluge cateringa.

Također ćemo iskoristiti priliku i ovim putem vas podsjetiti na široku paletu Gardens torti i slastica koje nudimo svakodnevno u našoj ponudi, ali koje za vas možemo napraviti i po narudžbi i udovoljiti vašim željama.

Terasa, koja je ljeti jedna od ugodnijih oaza u gradskoj vrevi, obiluje cvijećem tako da se ime restorana nametnulo samo po sebi. Sjedeći na našoj terasi dobiti ćete osjećaj kao da ste u vrtu prepunom cvijeća dok gledate u more i uživate u jelu i piću.

Ovim putem se svima zahvaljujemo: našim starim gostima što su posjetili ovu internet stranicu i našim novim, potencijalnim gostima koje očekujemo uz žlicu domaće juhe, poneku fetu svježe pečenog kruha pod pekom, internacionalnih mesnih i ribljih jela s roštilja i široku paletu slastica iz naše slastičarne!